ProLine Deurbel

Direct zicht op de persoon die bij uw voordeur staat

Met de Apple Home-app kunt u op een iPhone of iPad, op ieder gewenst moment, zien wie er bij uw deur staat via de Robin ProLine-deurbel. Tevens kunt u luisteren of met deze persoon spreken.

Iphone with Robin App
Iphone with Robin App

130˚ Groothoekcamera

HD video

Relais contact externe bel

Meekleurende dome

Naamlabel met achtergrondverlichting

Volledig aluminium ontwerp

130˚ Groothoekcamera

HD video

Relais contact externe bel

Meekleurende dome

Naamlabel met achtergrondverlichting

Volledig aluminium ontwerp

Apple HomeKit biedt meer mogelijkheden en veiligheid.

Apple HomeKit-technologie biedt een eenvoudige en veilige manier om uw huisverlichting, deuren, thermostaten en meer te bedienen vanaf uw iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod of Mac. HomeKit-technologie biedt geavanceerde beveiliging met end-to-end encryptie en authenticatie tussen de HomeKit-enabled Robin ProLine Deurbel en je iPhone, iPad of iPod touch.


Voor de bediening van de ProLine deurbel is iOS 12.1 of hoger vereist. Om deze HomeKit- accessoire automatisch en buitenshuis te bedienen, heeft u een Apple TV met tvOS 11.4.1 of nieuwer nodig, een iPad met iOS 12.1 of nieuwer, of een HomePod die is ingesteld als een home hub.

Lees meer

“De ProLine Deurbel kan met het ingebouwde relaiscontact op een bestaande belinstallatie worden aangesloten zodat u de bel hoort, ook als de iPhone of iPad op niet storen staat”

Iphone with Robin App

Met de gratis Robin ProLine app kunt u eenvoudig de instellingen voor het speaker- en microfoonvolume aanpassen, de gevoeligheid van de drukknop instellen en eventuele toekomstige software updates uitvoeren.

Download on the App Store

Garantie: 48 maanden (carry-in).

Garantieaanvragen vooraf aanmelden via

Uitvoeringen

Robin video intercoms

A01511 – Robin ProLine Deurbel (ALU)

Robin audio intercoms

A01551 - Robin ProLine Deurbel (Messing)

Informeer mij wanneer beschikbaar.

Wenst u geïnformeerd te worden zodra de Robin ProLine Doorbell beschikbaar is? Vul hieronder uw naam en e-mail adres in en wij brengen u op de hoogte.

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Invalid Input

Invalid Input

Top