ProLine Deurbel

Nu met Facial Recognition

Direct zicht op de persoon die bij uw voordeur staat

Met de Apple Home-app kunt u op een iPhone of iPad op ieder gewenst moment zien wie er bij uw deur staat via de Robin ProLine deurbel. Tevens kunt u spreken en luisteren met de bezoeker.

Home App
Home App Player

130˚ Groothoekcamera

HD video

Relais contact externe bel

Meekleurende dome

Naamlabel met achtergrondverlichting

Volledig aluminium ontwerp

Voeding via PoE

130˚ Groothoekcamera

HD video

Relais contact externe bel

Voeding via PoE

Meekleurende dome

Naamlabel met achtergrondverlichting

Volledig aluminium ontwerp

Apple HomeKit biedt meer mogelijkheden en veiligheid.

Apple HomeKit-technologie biedt een eenvoudige en veilige manier om uw huisverlichting, deuren, thermostaten en meer te bedienen vanaf uw iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod of Mac. HomeKit-technologie biedt geavanceerde beveiliging met end-to-end encryptie en authenticatie tussen de HomeKit-enabled Robin ProLine Deurbel en je iPhone, iPad of iPod touch.


Voor de bediening van de ProLine deurbel is iOS 12.1 of hoger vereist. Om deze HomeKit- accessoire automatisch en buitenshuis te bedienen, heeft u een Apple TV met tvOS 11.4.1 of nieuwer nodig, een iPad met iOS 12.1 of nieuwer, of een HomePod die is ingesteld als een home hub.

“De ProLine Deurbel kan met het ingebouwde relaiscontact op een bestaande belinstallatie worden aangesloten zodat u de bel hoort, ook als de iPhone of iPad op niet storen staat”

Iphone with Robin App

Met de gratis Robin ProLine app kunt u eenvoudig de instellingen voor het speaker- en microfoonvolume aanpassen, de gevoeligheid van de drukknop instellen en eventuele toekomstige software updates uitvoeren.

Top